10 Temmuz 2017 Pazartesi 21:28
Şenol Güneş'ten transfer müjdesi: Golcü ve kanat alacağız

Teknik direktör Şenol Güneş, takımın gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında öne çıkanlar şöyle;

'HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK OLACAK'

"Yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yıl da hedefimiz şampiyonluk olacaktır. Hedefimiz gelecek sezon en iyi futbolu oynayabilmek. Lig yarışı kadar bu sene Şampiyonlar Ligi de önemli."

'FORVET VE KANAT ALACAĞIZ'

"Forvette bir oyuncuya ihtiyacımız var. Mutlaka almalıyız. Bir de kanat oyuncusuna ihtiyacımız var gözüküyor. Bir forvet ve Gökhan Töre'nin sakatlığı sonrasında kanat oyuncusu transfer etmek istiyoruz. Beşiktaş'ın takım kadrosu olarak en iyi futbolu oynayan ekip olmasını istiyoruz." Gökhan Töre'de büyük şanssızlık oldu. Bize çok önemli destek verecekti.

HAZIRLIK MAÇLARI

"Çin seyehatini takımı en az etkileyecek şekilde yapmak istiyoruz. Çin seyehati sonrası Valladolid, Las Palmas ve Real Betis takımlarıyla hazırlık maçı oynayacağız."

'PEPE'YE DİYECEK BİR ŞEY YOK'

"Pepe'nin kariyeriyle ilgili söyleyebileceğim bir şey yok. Zaten ortada. Karakteriyle ilgili de olumlu raporlar aldım." Pepe ve Quaresma'nın takıma geç katılması bize zarar verir.

'BURAK VE VOLKAN İÇİN OLUMSUZ DEĞİLİM'

"Burak Yılmaz ve Volkan Şen benim çalıştığım değerli futbolcular. Fakat şu ana kadar yönetime bir şey demedim. Medyada şunu istiyor diyorlar. İkisi de değerli oyuncular ama yönetime alın demedim. Volkan Şen ve Burak Yılmaz'a kamuoyunda haksızlık yapılıyor. Biz kendi yetiştirdiğimiz oyuncuları harcamayı seviyoruz. Arda'nın karakterine ve oyunculuğuna hayranım. Eğer bu duruma düşmüşse tek suçlu o değil. Burak ve Volkan gündeme gelirse konuşurum. Teknik olarak olumlu bakarım ama şu an kimi alacağımızı ben de bilmiyorum."

'YUSUF TEKNİK OLARAK OLABİLİR'

"Yusuf Erdoğan'ı 1461 Trabzon'dan beri tanıyorum. Konuşuluyor, yazılıyor. Teknik olarak olabilir ama ekonomik, idari konular da var."
 

'BENFİCA TALİSCA'YI NEDEN BIRAKTI'

"Anderson Talisca yanlış yaptı, mesleğine saygısızlık yaptı. Giderken izin istedi, annesinin rahatsız olduğunu söyledi. Böyle bir durum varsa bile haber vermesi gerekir. Kendisi ne kadar çalışırsa çalışsın takımla idman yapmak gibi olmaz. Genç oyuncu, yanlış yapıyor. Öğreteceğiz başka çare yok. Benfica, Talisca'yı neden bıraktı? Bu tip şeyler yüzünden işte. Eksikleri var, bunları düzeltince başarılı oldu."

'KOYUN SATIP ALMIYORUZ'

"Marcelo konusunda sanki bir tezgah var. Söylüyorum manşet olsun. Sanki biri tezgah mı hazırlıyor? Koyun satıp almıyoruz. Bizim istediğimiz rakamı veriyorlarsa satarız biter. Uzatılması hiç doğru değil. İhtiyacın varsa al, yoksa alma kardeşim. Aklım almıyor bazı transferleri.

'GOLCÜ LAZIM'

"Süper Kupa'da santrafor Cenk oynar ama golcü lazım. Geçen sene Eylül'de aldık tuttu ama her zaman olmaz."

'MUSTAFA'NIN GİTMESİNİ İSTEMEM'

"Pedro Franco ve Milosevic gidebilirler. İyi oyuncular ama bizim o bölgede yeterli oyuncumuz var. Mustafa Pektemek'in şu an gitmesini istemem. Forvette zaten eksiğimiz var, ne olacağı belli değil." Diego Costa ve Gignac iyi oyuncular, olursa hayır demem.

- Soru: Caner Erkin'i kanatta kullanmayı düşünüyor musunuz?
- Cevap: Caner'i sol açık olarak oynatırsam uçar. Bize uçacak değil oynayacak oyuncu lazım.
 

'MİTROVİC'İ ALDIKTA NE OLDU'

"Savunmamız yaşlı diyorsunuz ama Mitrovic'i aldık da ne oldu? Mitrovic, Perdo ve Milosevic genç değil mi? Marcelo'yu genç mi aldık?"
"Babacar da listemizde"

"Ben Arfa da Lens de Volkan da iyi oyuncular ama kararı yönetim verecek. Teknik olarak konuşamam, ekonomik durumla alakalı, isim çok. Babacar da listemizde. Daha fazla da oyuncular var. Bunların hiçbirine karşı değilim."

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.