01 Şubat 2017 Çarşamba 10:59
SERKA Cazibe Merkezi Tanıtım Toplantısını Ağrı'da Yaptı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)Ağrı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü tarafından Cazibe Merkezi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)Ağrı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Koordinatör Ceren Kurga, yatırımcıları yatırımlarını yapmak üzere Ağrı'ya davet etti.

Ceren Kurga, toplantıda şunları söyledi:"Ajans olarak cazibe merkezi bilgilendirme toplantılarını yapmaktayız şuan. Program daha çok imalat alanında faaliyet gösteren firmaların minimum 2 milyon TL ve 30 kişilik istihdam şartı sağlayacak olan vatandaşların istihdamını karşılamakta. Çağrı merkezi, veri merkezi ve taşıma desteklerini kapsamakta. Söz konusu yatırımcıların organize sanayi bölgesinde gerçekleştirilecek yatırımların desteklenmesi konusunda öncelik verilecek. Sonrasında kamu arazisi üzerine,Eğer yer yoksa vatandaşın kendi özel mülklerinde yatırımların desteklenmesi söz konusu.

Taşıma desteğinde ise İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir gibi gelişmiş illerinde bu bölgeye gelecek olan firmaların taşınma desteğini karşılamakta. Maksimum 1 milyon TL hibe desteği var ve firmasını taşıyacak yatırımcının minimum 200 kişilik çalışanı olması gerekmekte. Yatırımcılarımızı yatırım destek ofisi olarak yatırım yapmaya davet ediyoruz. Gerçekten Doğu ve Güneydoğu illerimizin kalkınmasını yönelik önemli bir yatırım hamlesidir bu proje."

serka-cazibe-merkezi-tanitim-toplantisini-agrida-yapti.jpgserka-cazibe-merkezi-tanitim-toplantisini-agrida-yapti-001.jpgserka-cazibe-merkezi-tanitim-toplantisini-agrida-yapti-002.jpgserka-cazibe-merkezi-tanitim-toplantisini-agrida-yapti-003.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.