16 Kasım 2018 Cuma 18:57
Servet Alpaslan Ağrı AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

İş Adamı, Mühendis Servet Alpaslan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ağrı AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulunarak resmen aday adayı oldu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Ağrı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı müracaatında bulunan Servet Alpaslan geçtiğimiz dönemlerde 7 Haziran ve 24 Haziran seçimlerinde Ağrı Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Yurt çapında çeşitli önemli projeleri bulunan Servet Alpaslan, Ağrı'nın hak ettiği hizmeti bugüne kadar alamamış olmasını ve Ağrı için bunun büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Mühendis ve İş Adamı Alpaslan Ağrı Sevdalısı olarak başvurusunu yapıp aday adayı oldu.

SERVET ALPASLAN KİMDİR?

1976 Ağrı doğumlu olan Servet Alpaslan, İlk ve Ortaokulu Ağrı'da okudu. Lise eğitimi için Ankara'ya giden Alpaslan Ankara Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesinde Lise eğitimini tamamladı.

Lisans Eğitimi ise 2000 yılında Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünü okuyarak tamamladı. Mezuniyeti sonrası Elektrik Mühendisleri Odası Ağrı İl Temsilciliği görevini üstlenen Servet Alpaslan'ın 2000 yılından bu yana Ağrı'da Mühendislik ve İnşaat sektöründen dev yatırımları bulunuyor. Yatırımlarının devam etmesi yanı sıra 7 Haziran 2015 Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Ağrı'dan Aday Adayı olmuştu. Geçtiğimiz dönem 24 Haziran 2018 Milletvekilliği seçimlerinde yine Ağrı AK Parti Milletvekili Ada Adayı oldu.

Hala Ağrı'da ikamet eden Servet Alpaslan iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 20.11.2018 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.