06 Eylül 2017 Çarşamba 17:41
Sınır Kapılarında Dönüş Yoğunlukları Görülüyor!

Türk vatandaşlarının yıllık izin ve Kurban Bayramı tatilini geçirdikten sonra çalıştıkları ülkelere dönüşlerinde kullandıkları Iğdır ve Ağrı'daki sınır kapılarında yoğunluk yaşanıyor.

Bayramı memleketlerinde geçiren ve izin sürelerinin sona ermesiyle dönüş yolculuğuna başlayanların oluşturduğu trafik, bayram izninin tamamlanmasıyla arttı.

Iğdır'ın Aralık ilçesinde bulunan ve yurdun Nahçıvan'a sınırı olan Dilucu sınır kapısında, özellikle geçişi bekleyen tırların bulunduğu kuyruk yaklaşık 2 kilometreye ulaştı.

- Ağrı

Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda da bayram tatilinin tamamlanmasından dolayı hareketlilik arttı.

Türkiye'nin İran'a sınır kapısı olan Gürbulak'ta, bu ülkeye geçmek için bekleyen araçlar da uzun kuyruklar oluşturdu.

 

sinir-kapilarinda-donus-yogunluklari-goruluyor!.jpgsinir-kapilarinda-donus-yogunluklari-goruluyor!-001.jpgsinir-kapilarinda-donus-yogunluklari-goruluyor!-002.jpgsinir-kapilarinda-donus-yogunluklari-goruluyor!-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.