09 Haziran 2014 Pazartesi 13:51
SIRRI SAKIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVRALDI

01 Haziran Tarihinde yapılan Yerel Seçim sonunda Ağrı Belediye Başkanlığını kazanan Sırrı Sakık beraberinde BDP İl başkanı ve Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte bugün saat 10 00 da Ağrı adliyesinde mazbatasını alarak Erzurum Caddesi üzerinde bulunan Belediye Başkanlığı makamına geçerek burada Belediye başkanşlığı görevini yürüten Ercan Ateş'ten görevini devraldı.

 

Görev devir teslim sırasında Ağrı belediye başkanlığı görevini yürüten Ercan Ateş "01 Haziran günü bir seçim dönemi yaşadık halkımızın tevecuhu ile sizler Belediye başkanı seçildiniz,öncelikle size Belediye başkanlığı döneminde başarılar diliyorum, seçim döneminin barış ve kardeşlik ortamında geçmesini münasebetiyle katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.İnşallah ümit ediyorum ki almış olduğunuz halkın güvenini en iyi şekilde temsil edersiniz, burada biliyorsunuz temsili bir devir teslimi yapıyoruz,Belediyelerde böyle bir devir teslim töreni yoktur,Biz sayın Başkana nezaket olsun diye bir hayırlı olsun ziyareti yapmış olduk, bir tokalaşma karesini halkımızla paylaşmak istedik, bunun için buradayız. Önemli olan Mülkün devir teslimi değildir, biz buradan kısa sürede halkımızın beyeni hoşgörü ve teveccühünü kazandık, bunu size teslim ediyoruz, dedi. 

 

Başkanlış makamına geçen Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık yaptığı konuşmada "0Burada biz halkım iradesiyle buradayız, herkesin halkın iradesine saygı göstermesi gerekir,Devletin temel halka bakışı asla içime sindiremedim,bundan sonrada sindiremem.ben burada Barış demokrasi ve kardeşlik içersinde bir seçimi hep beraber yaşadık. siz bir bürokratsınız sizi anlıyor ve biliyorum,sizin diğer alanda da gösterdiğiniz sevgiyi biz de göstereceğiz,bir bütün olarak,yani bu halk bizim halkımız bu secimi kazasız belasız atlattık hepinizin ve hepimizin burada çok büyük emeği var,Burada Ağrı Halkı kazanmıştır,Ülke kazanmıştır.zaten biz seçimleri kazanırken de Türkiye kazansın, Ülke halkları kazansın,Ağrı kazansın Ağrı kanamasın Barışcıl bir seçim kazandık,seçimlerin kazasız belasız bitmesi için bizi çok çok mutlu etmişti.

 

Ağrı'nın Türkiye'nin Dünya'nın dört bir yanından bir kaş ay içersinde konuşulması ve tartışılması da bizi mutlu etmiştir, sizinde emekleriniz olmuştur iki ayı aşkın bir süredir burdasınız bu emeklerinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyoruz bize nasıl bir Belediye bıraktığnı görelim" dedi.








Son Güncelleme: 09.06.2014 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.