19 Mart 2015 Perşembe 22:55
Sırrı Sakık'tan İt Sürüsü Sözüne Açıklama

Sırrı Sakık, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağıran gruba ithafen sarfettiği "Buradaki polisler, çekim yapanlar, not tutanlara aynı şeyi tekrarlıyorum. Onlar it sürüsüdür, onlar bu halka düşmandırlar" sözlerine gelen tepkilere Twitter'dan cevap verdi.

'SÖZÜM VANDALİZM YAPANLARADIR'

Sakık, mesajında "Bugün Ağrı Newrozunda yaptığım konuşma manipüle edilerek Mustafa Kemal ve onun askerlerine hakaret olarak yansıtılmıştır. Konuşmamın özü şudur; Geçen yıl batıdaki il ve ilçe teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımız 'M. Kemal'in askerleriyiz' kisvesiyle yürüyüş yapan vandallar tarafından linç edilmiştir. O vandallara yaptığım hakaret yüzünden hakkımda soruşturma açıldı ve 1 Nisan'da bununla ilgili mahkeme gerçekleşecektir. Asla M.Kemal'e ve de ona inanan insanlara değildir sözüm! Sözüm bunu kullanarak vandalizm yapanlaradır. Bugünkü vurgum, linç edenlere hiç hukuk işlemezken bana alelacele açılan soruşturma ve hukuksuzluğaydı! Sözü tersten anlayan vandallar!! Şimdi anladınızmı ne demek istediğimi?" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.03.2015 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.