05 Eylül 2023 Salı 18:42
Siyasetçi Savcı Sayan: Lobiniz ve abiniz yoksa boşuna aday adayı olmayın!

Sayan sosyal medya hesabından gerçekleştirmiş olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı. 

"LOBİNİZ VE ABİNİZ YOKSA BOŞUNA ADAY ADAYI OLMAYIN..

Yerel seçimler yaklaştı. Dolayısıyla bütün partilerde aday adayları görücüye çıkmaya başladılar. Ismarlama anketler havada uçuyor.

Kamuoyu oluşturmak için meydanlar boş bırakılmıyor. Ama şunu iyi bilin ki; bütün partiler için konuşuyorum. Seçilmenin garanti olduğu yerlerde en güçlü,başarılı,
gerçek yapılan anketlerde birinci çıkan değil,lobisi güçlü, abisi olan insanlar aday yapılacak.  (Bazı istisnalar hariç) Bundan emin olun. 

Siyasette lobiler ve abiler çok önemlidir. Dünyanın en çalışkan, en başarılı insanı olsanız bile lobiniz  zayıf ise sizin aday olmanız imkansızdır. Bütün partilerde böyledir. Parti farkı gözetmeksizin,geçmiş tecrübelerime dayanarak.  Yıllardır siyasetin içinde olan,sahayı iyi bilen birisi olarak söylüyorum. 

Çünkü lobiler hem anket firmalarının üzerinde etkili olmaya çalışıyorlar,çoğunlukla oluyorlar,hem de genel başkanlara giden bilgi yollarını yanlış bilgilerle donatıp genel başkanları yanıltıyorlar.. 

Hiç boşu boşuna enerji ve zaman harcamayın.

Reklamcıların, anket firmalarının, gazete yazarlarının peşine koşmayın lobi lobi lobi… 
Gerisi hobi ve fobi olur.."

Son Güncelleme: 05.09.2023 18:46
Anahtar Kelimeler:
Savcı SayanSeçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.