12 Ağustos 2019 Pazartesi 20:28
Süleyman Elban Trafik Denetimin'de

Elban, denetimlerde durdurulan araç sürücüleri ve vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutlayıp, emniyet kemeri takılması konusunda uyarılarda bulundu.

Araçlardaki çocuklara düdük hediye ederek broşür veren Elban, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla kentte trafik yoğunluğunun arttığını belirtti.

Elban, sürücülerin trafik kurallarına uyma noktasında daha dikkatli davranmalarına gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"İçişleri Bakanlığı 'Kemerin Ses Getirsin" kampanyasını başlattı. Bayramımızın bayram tadında geçmesi, hiç kimsenin nahoş bir olay yaşamaması, bırakın can kaybını en ufak yaralanma ve can kaybı yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de uygulama noktasında hem trafikte seyreden hem de yolcu otobüslerindeki vatandaşlarımızla bayramlaştık. Şoför arkadaşlarımızı ve araçta seyahat eden diğer yolcularımıza dikkatli olmaları için telkinde bulunduk. Kazasız, belasız ve can kaybının olmadığı bir bayram geçmesi temennisinde bulunuyorum."

Son Güncelleme: 12.08.2019 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2019-08-15 22:43:52

Sayın Valimizi hastahane denetimini için bekliyoruz.

Avatar
Murat 2019-08-17 07:02:54

Ewet doğru şehir içi yollardaki çukurlar için kemer şart.devlet bana 4 amortisör borçlu