03 Ocak 2019 Perşembe 16:41
Süleyman Elban Yılın Kayyum Belediye Başkanı Seçildi

Kent & Başkan Dergisi’nin yaptığı ankette Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, kayyum il belediyeler kategorisinde ’en iyi belediye başkanı’ seçildi

Yerel yönetimlerin nabzını tutan Kent & Başkan Dergisi Türkiye’nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyesi başkanlarının katılımıyla düzenlediği ‘Kent & Başkan 2018 Ödül Töreni’ Bilecik’te yapıldı.

Kent & Başkan Dergisi’nin Kayyum İl Belediyeleri Kategorisinde online olarak yapılan anket sonuçlarına göre ‘en iyi belediye başkanı’, projeleri ve hizmetleri ile Ağrı’ya çağ atlatan Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban oldu.

Düzenlenen ödül töreninde, birincilik ödülünü Başkan Süleyman Elban adına Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atmaca, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’nun elinden aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harun tayhan 2019-01-05 16:19:37

Adam adam gibi adam mütevazi insani davranışları bir defa konuştum kendisi ile beyefendiliği ve mütevazi davranışı ile kendisine hayran kaldım Allah yardımcısı olsun