04 Ocak 2018 Perşembe 12:34
Süleyman Soylu'nun Talimatı ile Ağrı'da Özel Güvenlikçilere Eğitim Verildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Ankara'dan gelen müfettişler, Ağrı'da özel güvenlikçilere eğitim verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatları doğrultusunda Emniyet Genel Müdürlüğü, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı Polis Başmüfettişi 1'inci Sınıf Emniyet Müdürleri Sezai Bağcı ve Abdullah Çevik'in katılımıyla Kültür ve Kongre Merkezinde özel güvenlikçilere yönelik eğitim programı düzenlendi.

Ülke genelinde görev yapan tüm özel güvenlik görevlilerinin bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla, eğitimde etkili iletişim, genel kollukla ilişkiler ve aidiyet duygusunun geliştirilmesi, güvenlik tedbirleri ve özel güvenlik hukuku konuları ele alındı. Özel güvenlikçilerin yoğun kalıtım gösterdiği eğitimler 3 gün sürecek. Programda 1'inci Sınıf Emniyet Müdürleri Sezai Bağcı ve Abdullah Çevik konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.