21 Aralık 2018 Cuma 13:56
Taner Söylemez Ağrı İYİ Partiden Belediye Başkan Adayı oldu

Günlerdir siyaset kulislerinde adı İYİ PARTİ Belediye Başkan adaylığı için geçen Taner SÖYLEMEZ bu gün İYİ PARTİ Ağrı il Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

Müracaatının ardından yazılı bir basın açıklaması yapan Taner SÖYLEMEZ şu ifadeleri kullandı: “Doğduğumuz ve doymak için mücadele ettiğimiz bu topraklar yıllar var ki bir siyasi kısır döngü içinde heba olup gitmekte… Başkaları endüstri 4.0 çağını yaşarken, birileri inşaatı bitirilmemiş hastaneyi, eksik yapılmış yolu, üç kuruşluk gıda paketini bize bir lütufmuş gibi sunmakta… Türkiye’nin başka şehirlerinde sağlık turizmi almış başını giderken Ağrılılar, Erzurum yollarında ölmekte… Şahsi çıkarları için iktidarın nimetlerinden faydalanmaktan başka gayesi olmayan bir güruh Ağrı’da Ağrılıların iktidarını ellerinden almak hevesinde… Bu, geçmişten bu güne çocuklarına en büyük miras olarak haysiyetlerini bırakan Ağrılılar için züldür ve buna göz yummak bizim için bir ar ve haysiyet meselesidir artık.

Bu duruma “DUR!” demenin vakti geldi de geçiyor artık. Bu sebeple, bu gün, ömrünü sevdasına vakfetmiş bir kardeşiniz olarak, bu toprakların gerçek sahiplerinin siz olduğunuzu bir kere daha bu doymak bilmeyen güruhun yüzüne çarpmak için, Ağrılıların İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜnün ilk adımını atarak Belediye Başkan adaylığı başvurumuzu İYİ PARTİ Ağrı il Başkanlığına yapmış bulunmaktayım. Sevdamız da davamız da Ağrı’dır. Bu sevdaya gönül veren dava erlerinin desteği ile 31 Mart akşamı bir siyasi deprem yaratacak, davası midesi olanları bu topraklardan yüz geri edeceğiz inşallah. 31 Mart akşamı Ağrı’ya yeniden “Ağrı Ağrılılarındır” mührünü vuracağız. 

Bu kutlu  mücadelede inşa edeceğimiz diriliş ruhunu hakkıyla temsil etmek ve zaferle taçlandırmak temennisi ile tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyor, Ağrı’da Ağrılıların iktidar yürüyüşü hayırlı olsun diyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi

Son Güncelleme: 22.12.2018 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.