14 Nisan 2021 Çarşamba 17:15
TDF'den Rektör Karabulut’a Teşekkür Belgesi

TDF, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT’a Teşekkür Belgesi Gönderdi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a, geçtiğimiz günlerde üniversitede gerçekleştirilen “Temel Dağcılık Eğitimi ve Zirve Tırmanışı” kursuna katkılarından dolayı Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

AİÇÜ tarafından verilen ve Serhat Kalkınma Ajansı’nın desteklediği “Temel Dağcılık Eğitim ve Zirve Tırmanışı” kursu üç aşamalı olarak gerçekleştirildi. Sağlık İl Müdürlüğü personellerince yürütülen ilk yardım eğitimi sonrası Türkiye Dağcılık Federasyonu teknik direktör ve dağcılık antrenörleritarafından verilen yaz ve kış temel dağcılık eğitimleri başarıyla tamamlandı. Dağcılık, rehberlik, yürüyüş liderliği ve zirve tırmanışlarında dikkat edilmesi gereken hususların anlatıldığı ve 16 günü kapsayan eğitimleri başarıyla tamamlayan sporculara, TDFtarafından onaylı Temel Dağcılık Lisansı verildi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu, yeniden tırmanışa ve doğa turizmine açılan 5137 metre yüksekliği ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın en yüksek noktası olan Büyük Ağrı Dağı’nın yanı sıra Tendürek, Süphan, Kösedağ vb. dağların yer aldığı kentte ihtiyaç duyulan profesyoneldağcıların yetişmesine yönelik eğitim faaliyetinin başarıyla tamamlanmasına yaptığı katkıdan dolayı AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’ave Proje Koordinatörü AİÇÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı M. Fatih KARAOĞLAN’aTeşekkür Belgesi gönderdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Son Güncelleme: 14.04.2021 17:23
Anahtar Kelimeler:
TDFRektör KarabulutAİÇÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.