19 Şubat 2019 Salı 19:27
Teç-Sen Ağrı Şubesi Talepleri Seslendirdi

Tüm Eğitim Çalışanlar Sendikası (Teç-Sen) dün öğle saatlerinde Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Teç-Sen Ağrı İl Başkanı Osman AKSOY okudu.

İl Başkanı Aksoy'un okuduğu metinde:

"Değerli Basın mensupları kıymetli eğitim çalışanları;

Bilindiği üzere 24 Haziran seçimleri sonrasında ülkemiz Parlamenter Hükümet Sisteminden, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş yaptı. Bu süreçte Milli Eğitim Bakanlığı görevine de Prof Dr. Ziya SELÇUK hocamız atandı.

Sayın bakanımızın; akademisyen ve eğitimci olması, daha önceki çalışmaları, eğitime ve eğitimciye bakışı, ve bunun yanı sıra insani vasıfları önde tutan tavır ve tarzıyla, bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğini düşünüyoruz.

Kendisinin bu haliyle, eğitim camiamızda ve toplumumuzun büyük bir kesiminde memnuniyetle karşılandığını görüyoruz.Tabi bu memnuniyetin yansıması olarak daeğitim alanında atılacak adımlar, yapılacak yeni çalışmalar konusunda beklentilerin çok yüksek hale geldiğinin de farkındayız. Bu sebeple; Niyet hayır ise akıbetinde hayır olmasını temenni ediyoruz.

Bizler de bugün bu duygu ve düşüncelerlebakanlığın ve eğitim çalışanlarının sorunlarını dile getirip, çözümü noktasında fikirlerimizi, beklentilerimizi, kamuoyuna ve sayın bakanımıza iletmek için 81 İl Milli Eğitim müdürlüğü önünde bir araya gelmiş bulunuyoruz." denildi.

Son Güncelleme: 19.02.2019 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.