12 Mart 2014 Çarşamba 18:23
TELEFON DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT

 Ağrı Emniyet Müdürlüğü telefon dolandırıcılığı konusunda halkı uyardı.

 

Ağrı Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ; Değerli Ağrılı Vatandaşlarımız, sizleri cep telefonunuzdan arayarak kendilerini “Vali, Savcı, Emniyet Müdürü, Başkomiser, Komiser, Polis Memuru, Astsubay” olarak tanıtıp, çeşitli bahanelerle sizden banka şubelerine giderek para yatırmanızı isteyen veya “değişik firmalardan hediye kazandınız, hediyeyi almak için bildireceğimiz banka şubesine belli miktar para yatırmanız gerekiyor, işlemler sırasında telefonu kapatmayın ve görüşme hakkında kimseye bilgi vermeyin” diyerek para talebinde bulunan şahıslara itibar etmeyiniz. Bu şahıslar dolandırıcıdır.

 

Hiçbir kurum telefon vasıtası ile sizden para talebinde bulunmaz, güvenliğiniz için telefon ile görüştüğünüz şahıslara kimlik bilgilerinizi, kredi kartı numaralarınızı, şifrenizi vermeyiniz.

 

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne 07.03.2014 günü saat 12:00 sıralarında Y.A. isimli bayan şahsın gelerek oğlunun evde bulunan 11 adet kelle altınları alarak dolandırıcılara göndereceği beyan etmesi üzerine;

Ağrı Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan yaya ve motorize ekiplerimiz koordineli bir şekilde harekete geçirilerek İlimiz genelinde yapılan çalışmalarda 14 yaşındaki V.A İsimli çocuk altınları bozdurmak üzereyken bulunmuş, şahsın altınları bozdurarak dolandırıcılara göndermesi engellendiği belirtildi.

 

        Ağrı Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın huzur ve sükunu için çalışmalarımız devam edecektir açıklaması yapıldı.

Son Güncelleme: 12.03.2014 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.