21 Ocak 2021 Perşembe 23:51
Tipiye Yakalanan Vatandaşlara Savcı Sayana Yetişti

Van'dan Trabzon'a gitmek için yola çıkan ve yolda tipiye yakalanan vatandaşların imdadına Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yetişti. 

Gece 02.30 saatlerinde Van'dan Trabzon'a giderken Ağrı'nın Tutak ilçesi yakınlarında tipiye yakalanan vatandaşlar, durumdan kurtulmak için Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı aradılar.

Gecenin geç saati olmasına karşın telefonuna cevap vererek vatandaşların 'İmdat Çığlığı'na kulak veren Başkan Sayan, ilçe Kaymakamını uyandırarak vatandaşların durumunu anlatarak yardım ekiplerinin bölgeye gitmesini istedi.

Karayolunda benzinleri bitmek üzere olan vatandaşların acil kurtarılmasını isteyen Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan, bölgeye yakın olan güvenlik korucularını ve Karayolları ekiplerini gönderdi. Sabah saatlerine kadar kurtarma operasyonunu bizzat yöneten Kaymakam Karaaslan, vatandaşların yemek ve içecek ihtiyacının karşılanması talimatını verdi.

Gece saatlerinde başlatılan çalışmalar sabah karşı vatandaşların kurtarılması ile son buldu. Olayı sosyal medya hesabından duyuran Başkan Sayan "Gece saat 02:30 Trabzon'a ailesiyle giden kardeşimiz yolda tipiye yakalanıyor. Beni arıyor yardım istiyor ve ben Tutak kaymakamımız sayın Ahmet Karaaslan'ı arıyorum ve hemen bütün ekipleri devreye sokarak vatandaşımızı kurtarıyor.

Böyle Kaymakamlara can kurban. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
allah var 2021-01-23 10:58:47

Allah var vsavcı sayan böyle işler için bire bir, birine ulaşılacaksa savcı bey halleder yiğidi öldür hakkını yeme. amma ve lakin memleketin esas meseleleri en basit şehrin kar temizliği, çöp çamur çukur temizliğinde sınıfta kalıyor.