02 Şubat 2017 Perşembe 20:45
TSM Başkanı Abdullah Karateke Kaymakam Enver Özderin Ziyareti

TSM'den sorumlu Hekim Abdullah Karateke Kaymakam Özderin'e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Birkaç gün içinde yeni hizmet binasına taşınacaklarını dile getiren sorumlu Hekim hastalara daha iyi olanaklarda hizmet vereceklerini belirtti.

Aile hekimleriyle sohbet eden Özderin, merkezde bazı eksikliklerin olduğunu ve bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi için her türlü desteğin sağlanacağını söyledi.

tsm-baskani-abdullah-karateke-kaymakam-enver-ozderin-ziyareti.jpgtsm-baskani-abdullah-karateke-kaymakam-enver-ozderin-ziyareti-001.jpgtsm-baskani-abdullah-karateke-kaymakam-enver-ozderin-ziyareti-002.jpgtsm-baskani-abdullah-karateke-kaymakam-enver-ozderin-ziyareti-003.jpgtsm-baskani-abdullah-karateke-kaymakam-enver-ozderin-ziyareti-004.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.