10 Haziran 2017 Cumartesi 11:50
Tuba Işın, kız Kur'an kursu öğrencileri ile iftarda buluştu

Tuba Işın, kız öğrencileri ile iftarda buluştu

Ağrı Valisi ve Belediye Başkan vekili Musa Işın'ın kız Kur'an kursu öğrencileriyle iftarda buluştu.

Bir restoran da, Şinasi Ünsal Yatılı Kız Kur'an kursunda ders gören 67 kız öğrenciyle bir araya gelen Tuba Işın, öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra birlikte iftar açan Işın, geçenlerde katıldığı hafızlık törenini anımsatarak, "Sizlerin kardeşlerine hafızlık taçlarını taktık. İnşallah darısı sizlerin başına. O güzel taçları inşallah sizlere giydirmek nasip olur. " dedi.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Tuba Işın, şöyle devam etti: 

"Buradan mezun olurken bizim hocalarımızın bizlere söylediği bir laf vardır ve kulağımda bir küpedir. 'Bir kısmımız ön kapıdan mezun olacak bir kısmımız arka kapıdan mezun olacak'. Ancak inşallah hepiniz ön kapıdan mezun olacaksınız. Buradan ne kadar dolu dolu giderseniz, ne kadar can kulağıyla dinlerseniz o kadar iyidir. Ne kadar hocalarınızdan bilgileri alırsanız, ne kadar önemserseniz, sadece eğitim anlamında değil hitabet manasında değil birde örf ve adap mafiyetinde de almak gerekir. Sizler birer hoca olacaksınız ve bu toplumda öğretici olacaksınız."

Daha sonra Tuba Işın, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

tuba-isin,-kiz-kuran-kursu-ogrencileri-ile-iftarda-bulustu.jpgtuba-isin,-kiz-kuran-kursu-ogrencileri-ile-iftarda-bulustu-001.jpgtuba-isin,-kiz-kuran-kursu-ogrencileri-ile-iftarda-bulustu-002.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.