29 Ocak 2018 Pazartesi 19:54
TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği 2. Olağan Kongresi Yapıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkezi tarafından Ağrı’da belirlenen yeni yönetimin görev teslimi sebebiyle düzenlenen 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Ağrı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda kuran-ı Kerim tilaveti ile başlatılan Türkiye gençlik vakfı ağrı il temsilciliği 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes EMİNOĞLU ile 3. Bölge Koordinatörü Recep CAN'ın katılımıyla gerçekleşti.

Programa katılan Türkiye gençlik vakfı Genel Başkan Yardımcısı Enes EMİNOĞLU vakfın kuruluş amacına yönelik yaptığı konuşmasında; "2013’ün sonunda kurulan vakfın ülkemizin genel sorunu olan gençliğin gelişimi ve eğitiminde kültür çalışmaları konularını ele alarak, bu alanda yapılabilecek olan çalışmalarda gönüllü bireyleri bir araya getirmek için çalışıyoruz." Dedi.

Genel Başkan Yardımcısı EMİNOĞLU, "Davamız Peygamber Efendimiz’e peygamberlik görevinin verildiği tarihte başladı. Türkiye Gençlik Vakfı 81 ilde faaliyet gösteriyor. Gençlerin ahlak, kültür ve eğitim seviyelerinin geliştirilip aile bağlarını güçlendirmeleri, yeni hedeflerle ve yeni projelerle başarılar elde ederek daha gelişmiş bir ülkeyi gelecek nesillere aktarmak hedefindeyiz." Dedi.

Genel Kurulun açılışında konuşan Ağrı İl Temsilcisi Abdulkadir TOĞRUL ise “Bizler TUGVA ailesi olarak sürdürülebilir hedeflerle beraber gençliğin toplumda ki rolünü güçlendirerek, geleceğe daha emin adımlarla yürümek ve tarihi değerlerimize sahip çıkan bir gençlikle daha güzel gelecek sağlayacağımız inancındayım” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı ağrı il temsilciliği 2. Olağan genel Kurulu, asr suresinin okunması ve hediye takdimi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.