12 Haziran 2020 Cuma 22:45
TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği Kapılarını Tekrardan Açtı

Yaptığı çalışmalarla ağrıda gençlik adına ciddi çalışmalar yapan Türkiye Gençlik Vakfı;
Ortaokul, Lise Üniversite ve Çalışan Gençlik gibi her alanda çalışmalarla öne çıkan TÜGVA
1 Haziran itibariyle kontrollü sosyal mesafe ve önlemler ile kapılarını tekrardan gençlere ve Ağrı halkının kullanımına açtı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl temsilcisi Abdulkadir Toğrul ;"Sürecin daha sağlıklı ve kontrollü ilerlemesi için bizler de cumhurbaşkanımızın açıklamalarının akabinde kıraathanemizi kapatma kararı aldık.

Bizler de genç kardeşlerimizden uzak kalmamak ve çalışmalarımızı aksatmamak adına sosyal medya platformlarından Online olarak devam ettirdik.

Yeni normalleşme süreci ile de tekrardan genç kardeşlerimize kavuşmanın vermiş olduğu heyecanla çalışmalarımıza durmadan aynı heyecanla devam edip, bütün genç kardeşlerimizi sosyal mesafe kurallarına uymaya davet ediyorum. " dedi.

Anahtar Kelimeler:
TÜGVATügva Ağrı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.