19 Şubat 2020 Çarşamba 14:31
Türk Kızılay, Ağrı'da ihtiyaç sahibi Ailelere kömür ve odun yardımı yaptı

Türk Kızılay Ağrı Şubesi gönüllüleri, mahalle mahalle dolaşarak tespit edilen ailelere, ihtiyaçları doğrultusunda yardım ulaştırıyor.

Gönüllüler, Afganistan, İran ve Suriye'den gelenlerin de aralarında bulunduğu ihtiyaç sahibi ailelere 20 ton kömür ve 5 ton odun yardımı yaptı.

Türk Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kentte ihtiyaç sahiplerinin çok fazla olduğunu söyledi.

Bağış yapan hayırseverlerin yardımlarıyla vatandaşlara kömür ve odun aldıklarını ifade eden Tatlı, şöyle konuştu:

"Bulunduğumuz coğrafyada kış şartları çok ağır geçiyor. Bizler de Ağrı Kızılay olarak kış mevsiminin başlangıcından bugüne kadar maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara kömür ve odun desteğinde bulunduk.

Bugün de kömür desteğinde bulunmaya devam ettik. Hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 30 dereceyi bulmasıyla her ev ısınmak için en az 2-3 ton kömür yakıyor. Biz de Kızılay olarak vatandaşa zor günlerinde yardım etmek için gayret gösteriyoruz."

Kış mevsimi boyunca ihtiyaç sahibi ailelere odun ve kömür yardımı yapmaya devam edeceklerini belirten Tatlı, hayırseverlerden bağış desteği istedi.

Yardım yapılan ailelerden Afgan Hamide Ahmedi de soğuk kış günlerinde Kızılay gönüllerinin yardımlarıyla ısındıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.