12 Ocak 2020 Pazar 21:00
Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özer Ağrı'da!

Yemekte konuşan İbrahim Özer Kızılay ın yaptığı insani yardım faaliyetlerinden bahsederek Kızılay ağrı şubesi ve genç Kızılay Ağrı teşkilatının yaptığı faaliyetlerden övgüyle bahsetti.

Yemekte bir sunum yapan Kızılay ağrı şube başkanı Orhan TATLI 2019 yılında yaptıkları faaliyetleri anlattı. Orhan tatlı nın yaptığı konuşmada eğitim alanında yapılan çalışmalar ön plana çıktı.

Şube başkanı Orhan tatlı; “Kızılay ağrı şubesi olarak 2019 yalında sağlık,kültür-sanat,barınma,beslenme,kışlık yakacak, giyim yardımlarıyla birlikte şehrimizin eğitimine katkı sunmak için birçok proje yaptık.

enç Kızılay gönüllüleriyle birlikte köy okullarında kütphane, merkez okullarda özel eğitim sınıflarının açılışlarını gerçekleştirdik. Yine köy okullarında genç Kızılay bünyesinde oluşturulan tiyatro ve müzik ekipleriyle programlar düzenledik.

Akran eğitimcilerimiz verdiği eğitimlerle gençlerimizin ilkyardım ve doğal afet konusunda bilinçlenmesini sağladı.2020 yılında gönüllülerimizle birlikte bu faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.” dedi.

Yemeğe Yeşilay şube başkanı Cihangir Aslan ,Yeşilay gönüllüleri ve Mazlumder Başkan yardımcısı Güven TATLI'da katıldı.

Son Güncelleme: 12.01.2020 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.