04 Ocak 2021 Pazartesi 22:18
Türk Kızılay’ın Gönüllü Gençleri Ağrı'da Köy Çocuklarını Unutmadı

Türk Kızılay’ın Gönüllü Gençleri Köy Çocuklarını Unutmadı

Perşembe gününden itibaren başlayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte bir araya gelen Kızılay Ağrı Şebesi’ne bağlı gönüllü gençler, köy köy dolaşarak evlerinden çıkamayan köy çocuklarına hayırseverler tarafından gönderilen ayakkabı, çikolata, eldiven, diş fırçası ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında açıklama açıklama yapan Genç Kızılay Ağrı Başkanı Miraç Tanrıverdi, pandemi süresi boyunca Ağrı’da yaklaşık 3 bin köy çocuğuna ulaştıklarını ve pandemi boyuncada Ağrı’da ulaşılmadık tek bir köy çocuğunu bırakmayacaklarını söyledi.

‘Bu gün 4 köyümüzde yaklaşık 500 çocuğumuza ulaştık’

Köy çocuklarına yönelik gerçekleştirdikleri etkinlikler haricinde Kızılay bünyesinde yapılan diğer faaliyetlere de etkin bir şekilde katıldıklarını belirten Tanrıverdi: ” Biz bu gün Genç Kızılay Ağrı il teşkilatımızla birlikte köy köy dolaşarak bağışçılarımızın gönderdiği hediyeleri, köylerde kalan çocuklarımıza ulaştırdık.

Bu gün 4 köyümüzde yaklaşık 500 çocuğumuza ulaştık. Sokağa çıkma yasağı ile birlikte pandemi döneminde okullarından uzak kalan çocuklarımıza bu şekilde ulaşarak mutlu etmeye çalışıyoruz. Onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz. Bundan öncede geçtiğimiz aylarda yine köy köy dolaşarak çocuklarımıza çeşitli hediyeler ulaştırdık.

Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımız devam edecek. Pandemi öncesinde de köy çocuklarımıza tiyatro ve müzik grubumuzla ulaşıyorduk.

Bundan sonraki süreçte de inşallah Ağrı’da ulaşılmadık köy ve çocuk, çalınmadık kapı bırakmayacaz.

Şu ana kadar 3 bin çocuğa ulaştık ve bu sayıyı üç katına çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 05.01.2021 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.