31 Ağustos 2017 Perşembe 10:44
TÜSEKON'dan Sürücülere Bayram Trafiği Uyarısı

Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkanı Yardımcısı Kenan Çetin, Kurban Bayramı tatilinde, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

TÜSEKON Genel Başkanı Çetin, bir sürücü kursunda yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı nedeniyle şehirlerarası yolculuk yapacak sürücülere dikkatli olmaları, ve uykusuz bir şekilde direksiyon başına geçmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Yolculuk esnasında her 3 saatte bir en az 15 dakika mola verilmesi gerektiğin dikkati çeken Çetin, şöyle konuştu:

"Sürücüler trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, yorgun araç kullanmamaları gerekir. Kesinlikle emniyet kemeri takılmalı. Ölümlü ve yaralanmalı kazalara sebebiyet vermemek için bu kurallara uyulursa can ve mal kaybı olmaz. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı doğrultusunda 'Frene güvenme kurala güven' parolasına uyulması gerekir. Tüm herkese şeker tadında bayram dilerim."

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.