05 Mart 2017 Pazar 21:02
Twitter Hesabından İmdat Sesini Duyan Vali Musa Işın İrana Ulaştı

TWİTTER HESABINDAN İMDAT SESİNİ DUYAN VALİ IŞIN İRAN'A ULAŞ'TI

Ağrılı Fırat Tunç TIR'la Yüklediği Malzemeleri Türkistan da Boşaltıktan Sonra , Günler Sonra İran'ın Bezirgan Kapısına Kadar geliyor.

Biriken Tır Kuyrukları Bir yana Kapı Girişinde Bu sefer Gümrük Memurların Sıkıntısını Yaşayan Tır Şöförleri Çaresizliklerine Ancak Ağrı Valisi Musa Işın Yardım Eder , Düşüncesiyle Fırat Tunç Twitter Hesabında Vali Işına İmdat Çağrısında Bulunur.

Her Halde Bana Nerden Yazar Ve cevap Verir Diye Düşündüğüm Sırada Diyen Tunç Sözlerini Ağrı Valisi'nin Twitter Hesabında Cevap Yazması Telefon İstemesi Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan' Görevlendirmesi Tır Şöförü Arkadaşlarımı Olduğu Gibi Beni Çok Etkiledi Diyen Tunç,Ağrı Valisi Musa Işın İçin sizin ne kadar iyi bir idareci olduğunuzu hem duyuyoruz hem de görüyoruz.

Gürbulak Sınır Kapısında İran'dan Türkiye'ye giriş yaparken İran Askeri Polisi Memuruyla yaşadığımız üç günlük sıkıntıda size ulaşıp buradaki durumu anlattım ve bana bu kadar çabuk dönüş yapacağınızı tahmin etmedim.

Bir kez daha ne kadar iyi bir idareci olduğunuzu bizlere gösterdiğiniz için size minnettarım tekrardan kendi adıma ve şöför arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim dedi.

twitter-hesabindan-imdat-sesini-duyan-vali-musa-isin-irana-ulastirdi-001.jpgtwitter-hesabindan-imdat-sesini-duyan-vali-musa-isin-irana-ulastirdi.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.