03 Nisan 2017 Pazartesi 14:39
U-17 Erzurum Müsabakaları'nda Ağrı Vefa Spor Şampiyon Oldu

Yayınlanan mesajda şu sözlere yer verildi

İlimizde oynanan U-17 ligi müsabakaları sonucunda şampiyon olan Ağrı Vefa Spor Kulübümüz, 31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Erzurum grup merkezinde, Trabzon ekibi ile berabere kalmış, Muş ve Iğdır temsilcilerini yenerek 7 puanlı Trabzon temsilcisi ile organizasyonun son gününde penaltı atışları sonucunda grup şampiyonu olmuştur.

Ağrı’nın futbol tarihinde ilk defa bir spor kulübümüz, altyapı kategorilerinde bir üst tura yükselme başarısını göstermiştir. Ağrı Vefa Spor Kulübü, organizasyona katılan 128 takım arasından ilk 22 takım arasına kalarak önemli bir başarı elde etmiştir. 22 takımlı ikinci turda 6 takımlı 3 grup ve 4 takımlı bir grupta müsabakalar oynanacak ve bu grup maçlarından da ilk 4 takım final müsabakalarına kalacaktır.

Ağrı Vefa Spor’u elde ettikleri bu başarılı sonuçtan ötürü başta bu genç sporcu kardeşlerimiz olmak üzere, Kulüp Başkanı Yusuf Kalkan ve Kulüp antrenörü Mahmut Özcan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

u-17-erzurum-musabakalarinda-agri-vefa-spor-sampiyon-oldu.jpgu-17-erzurum-musabakalarinda-agri-vefa-spor-sampiyon-oldu-001.jpgu-17-erzurum-musabakalarinda-agri-vefa-spor-sampiyon-oldu-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.