09 Ocak 2022 Pazar 02:55
UCİM Ağrı gönüllüleri Kızılay'a kan bağışında bulundu

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) gönüllüleri Kızılay'a destek vererek kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay'ının “Kan bağışında bulunun, hayat kurtarın” sloganı ile yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek vermek için Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Kızılay Kan Alma Birimi'nde bir araya gelen UCİM gönüllüleri, burada kan bağışında bulundu. Kan bağışında gönüller diğer STK'ları da kan vermeye davet etti.

Kan bağışının hayat kurtarmada önemli bir rol aldığını vurgulayan UCİM Ağrı İl Sorumlusu Yusuf Yıldırım, “Bizler Kızılay'ın 'Kan bağışında bulunun, hayat kurtarın' sloganı ile yürüttüğü kan bağışı kampanyasına UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği olarak destek veriyoruz. Bizler biliyoruz ki verilen her kan, hayat kurtarmaya vesile oluyor. Bu yüzden kan veren tüm UCİM gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Buradan ise bir insanın hayatına dokunmanın mutluluğunu yaşamak isteyen herkesi özellikle STK'larımızı Kızılay'a kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UCİM Ağrı Gönüllüleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.