16 Şubat 2021 Salı 23:12
UCİM'den Ağrı'da Habere Ziyaret

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Ağrı İl Sorumlusu Yusuf Yıldırım ve beraberindeki heyet çıkmış olduğu basın ziyaretleri kapsamında Ağrıda Haber gazetesi ve haber sitesi ofisimini ziyaret etti.

Ucim İl Sorumlusu Yusuf YILDIRIM, “Derneğimiz Türkiye genelinde 60 bini aşkın üyesi ile çocuk istismarını engellemek için farkındalık eğitimleri düzenlemekte, istismara uğramış olan çocuklarımızın ve ailelerinin yanlarında olarak onlara psikolojik ve hukuki destek vermektedir.

Bu bağlamda Ağrı yapılanmamız ile birlikte ilimizde çocuk istismarı konusunda halkımızın bilinçlenmesi ve çocuk istismarının önüne geçilmesi için her türlü adımı atacağız,” dedi.

Ağrı'da Haber İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan'da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, UCİM heyetine çalışmalarında destek sözü vererek başarılar diledi.

Son Güncelleme: 16.02.2021 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.