29 Nisan 2018 Pazar 14:59
Uğur Karamızrak Ağrı Ak Parti Milletvekili Aday Adayı oldu

Ağrılı İşadamı, Özel Güven Tıp Merkezi ve Özel Yaşam Hastanesi yönetim kurulu başkanı Uğur Karamızrak yaptığı açıklamada 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti’den Ağrı milletvekilliği için aday olduğunu belirtti.

Doğma büyüme Ağrılı olduğunu, Ağrı'nın sorunlarını çok iyi bildiğini, Ağrı halkına daha bu yola başkoymadan bile yatırım yapıp istihdam sağladığını ifade eden Uğur Karamızrak: “Halkımızın ve ailemin desteği ile siyasette ilimize daha faydalı olacağım kararını alarak ülkemizi başarıdan başarıya koşturan AK Parti´den aday adayı oldum. Aday olsam da olmasam da ben her zaman Ağrı´da halkıma hizmet etmeye ve yine bu partinin bir ferdi olmaya devam edeceğim. Hiç böyle birşey ortada yokken bile ben halkıma hizmet etmeyi kendime misyon olarak gördüm. Burada yaptığımız yatırımlar ile halkımıza 300 kişilik bir istihdam sağladık. Nasip olur da aday olursam halkıma hizmet etmeye daha büyük yatırımlar yapmaya devam edeceğim.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri milletimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Uğur Karamızrak'tan Temayül Öncesi Delegelere Çağrı

Ağrılı İş adamı Uğur Karamızrak, temayül seçimlerinde tüm delegelerin hizmet ve vicdan hesabı yaparak oy kullanmalarını istedi.

Hafta sonunda yapılacak olan Milletvekili temayül oylamalarında tüm delegelerden destek beklediğini ifade eden Uğur Karamızrak, Ağrı'da doğup, büyüyen ve burada yatırımları olan biri olarak oy istediğini ifade etti. Delege oylamasını oldukça önemsediğini dile getiren Karamızrak "Halkımızdan ve delegelerimizden gördüğümüz ilgi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Allah'ın izniyle temayül sürecini tamamladıktan sonra Ankara süreci başlamış olacak.

Halkımızın desteği ve dualarını alarak genel merkezimize giderek ilimizin sorunlarını ve düşündüğümüz çözüm önerilerini anlatacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi. - AĞRI

Son Güncelleme: 03.05.2018 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut Kayhan 2018-05-02 10:18:29

Allah yolunu ve bahtını açık etsin.