02 Mayıs 2017 Salı 21:57
Ulaş AKHAN Muhtarlarla Biraraya Geldi

Vali Kutlu Aktaş Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Akhan, Doğubayazıt'ın ilçe olarak istenilen seviyeye gelmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

İlçeyi muhtarlarla yöneteceklerini belirten Akhan, "Doğubayazıt'ı birlikte yöneteceğiz. Mahallelerde toplantılar düzenleyerek, vatandaşlarımızla yüz yüze konuşarak taleplerini dinleyeceğiz." dedi.

Akhan, şöyle konuştu:

"Hem belediyenin mali ve idari yapısını hem de şehrin kanun düzen bilmez yapısını değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ama bu sadece belediye olarak bizim çalışmamızla olmaz. Şehirli gibi yaşamak istiyorsak, Batı'daki gibi ortak yaşam alanlarımıza saygı duymalı, sorumluluklarımızı yerine getirmeli, vergilerimizi vermeliyiz. Hala elektriğin, suyun yüzde 85'i kaçak. 80 bin nüfuslu bir ilçeyiz ama 300 bin nüfuslu bir şehrin kaldırabileceği oranda elektrik kullanıyoruz. Dolayısıyla elektrik şebekelerimiz buna dayanmıyor. Elinizi vicdanınıza koyun. Hem devlete, belediyeye olan sorumluluklarını yerine getirmeyeceksin, vergilerini vermeyeceksin hem de hizmet bekleyeceksin. Birbirimize saygı duymayı öğrenmenin vakti geldi."

Daha sonra, Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ) ile yürütülecek dere yatağı projeleriyle ilgili bilgiler veren Akhan, kanalizasyon, içme suyu şebekeleri ve yağmur suyu geçişleriyle ilgili de İller Bankası'yla görüştüklerini ve bu konularda proje oluşturacaklarını sözlerine ekledi. 

ulas-akhan-muhtarlarla-biraraya-geldi.jpgulas-akhan-muhtarlarla-biraraya-geldi-001.jpgulas-akhan-muhtarlarla-biraraya-geldi-002.jpgulas-akhan-muhtarlarla-biraraya-geldi-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.