05 Eylül 2017 Salı 20:33
Umut Kervanı 300 Aileye Umut Oldu

Umut kervanı yetkilisi İlhami bulan yaptığı açıklama Tüm müslümanların kurban bayramını tebrik ederek şunları kaydetti.

Bulan;kurban bayramında bizlere ulaşarak kurban bağışında bulunan hayırseverlerden Allah razı olsun.Onların bağışladığı kurbanları keserek fakir ve muhtaçlara dağıttık.

Toplamda 300 Aileye kurban eti ulaştırdık.Daha önce tespit ettiğimiz gerçek fakir ve muhtaçlara kurbanları ulaştırarak onlarında sofrasına et ulaştırarak hayırda bulunduk.Bu Ailelerin bazıları en son geçen sene kurban bayramında kırmızı et yediklerini dile getirenler oldu dedi.Hayır dualarını aldığımız aileler hayır sahiplerine çokça dua ettiler dedi.Bulan;bu bayramda toplam 300 aileye 2şer kilo et dağıttıklarını dile getirdi.

Bulan ayrıca tespit ettiğimiz aileler gerçekten durumu çok kötü olan aileler yardım sahiplerine çağrımız tespit ettiğimiz bu aileleri gelip kendi gözleri ile görmeleridir.

böylelikle yaptıkları hayrın nereye gittiğini gözleri ile görmüş olacaklar.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.