14 Ekim 2018 Pazar 17:33
ÜNİAK Ağrı'dan Doğubayazıt Gezisi

Ak Parti’nin ülke genelinde Gençlik Kolları yapılanmasına bağlı olarak Üniversitelerde faaliyet gösteren Üniversiteli AK partililerin bir araya gelerek oluşturduğu ÜNİAK Ağrı Öğrenci Kulübü, Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesinde 250 kişilik öğrenci grubu ile çıkarma yaptı.

Temel amacı Üniversitede okuyan gençlerin kendi üniversitelerinde sosyal aktivitelere katılım göstermesi ve oryantasyon sürecini hızlandırması olan Ağrı Üniak üyesi gençler Doğubayazıt ilçesinde bulunan tarihi İshak Paşa Sarayı, Ahmed-i Hani Türbesi ve Ahmed-i Hani Müzesini ziyaret etti. 

İshak Paşa Sarayı ziyareti sırasında Doğubayazıt'ta bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın ve Ak Parti Ağrı Gençlik kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin ile bir araya geldiler. Bakan Ersoy’u Türk Bayrağı ile karşılayan Üniak Üyeleri, Ersoy ile hatıra fotoğrafı çektiler. 

Üniak Başkanı Muhammed Taştan her üniversiteliyi Üniak Ailesine beklediğini söylerken, Üniak Üyelerinin sosyal ve kültürel etkinliklerinin devam edeceği belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.