07 Haziran 2019 Cuma 18:49
Ünlü Futbolcu Mesut Özil'in Düğün yemeği 16 Bin İhtiyaç Sahibine ulaştırıldı

Mesut Özil'den 16 bin ihtiyaç sahibine yemek!

Bugün evlenecek Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, Türk Kızılay aracılığıyla 16 bin ihtiyaç sahibine yemek verdi.

Türk Kızılay'dan yapılan açıklamaya göre, Mesut Özil, kurumun Türkiye'deki 14 farklı aşevinden 14 bin, Suriye ve Türkiye'deki kamplarda kalan savaş mağdurlarına da 2 bin olmak üzere toplam 16 bin kişiye yemek verilmesi için bağışta bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Mesut Özil'in örnek bir davranışta bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sevgili Mesut Özil sana ve Amine’ye iki cihanda mutluluklar diliyorum. Kızılay'a yaptığınız bağışla aş evlerimizden 16.000 kişiye Düğün Yemeğinizi ulaştırdık.Hepsi size teşekkür etti ve bir ömür boyu mutluluklar dilediler Bu güzelliklerin herkese örnek olmasını diliyorum." dedi.

Türk Kızılay Ağrı Şubesi'nden teşekkür

Türk Kızılay Ağrı Şubeside Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama yaparak, Bugün Aşevimizden verilen yemeğin tüm masraflarını karşılayan ülkemizin gururu Futbolcu Mesut ÖZİL'e ve eşi Amine hanıma sonsuz teşekkürler. Allah bir Ömür mutlu, mesut etsin. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.