10 Kasım 2016 Perşembe 22:20
Uyuşturucu Operasyonunda Afgan Uyruklu 3 Kişi Tutuklandı

AĞRI - Ağrı'da yapılan uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu 3 kişi tutuklandı.

Ağrı'da Uyuşturucu Operasyonu

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla Afganistan uyruklu M.H.D ile uyuşturucu madde sevkiyatında kuryelik yaptıkları tespit edilen yine Afganistan uyruklu M.H, ve H.M. aynı ikamette gözaltına alındı.

Ekipler, zanlıların ikametlerinde ve üzerlerinde yaptıkları aramada 4,73 gram metamfetamin maddesi ile bir hassas terazi ele geçirildi.

Adliyeye götürülen 3 zanlı, savcılıktaki sorgularının ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan tutuklandı.

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.