20 Şubat 2018 Salı 11:15
Vali Elban Afrin’e gönderilecek askerlerle yemekte buluştu

Ağrı Valisi Süleyman Elban, TSK tarafından Afrin’e yapılan operasyonlar kapsamında Ağrı’dan bölgeye gönderilecek askerlerle yemekte bir araya geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik düzenlenen ‘Zeytin Dalı’ harekatı devam ederken, Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, Afrin’e gönderilecek olan askerlerle yemekte buluştu.

Programa Vali Elban’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin ve İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Elban, milletin bütün olup Mehmetçiğe dua ettiğini dile getirerek operasyonun meşru ve gerekli olduğuna dikkat çekti. Elban, “Zeytin Dalı harekâtın meşrutiyeti, doğruluğu ve kutsiyeti konusunda bu milleti bu vatanı seven hiçbir insanın tereddüdü yoktur. Ancak bu harekâtla ilgili kafa karışıklığı çıkarma çalışanların tamamının amaçlarının ne olduğunu biliyoruz. Onun için Zeytin Dalı Harekâtı’nda millet olmanın devlet olmanın inançlı olmanın gereğini ne ise o yapılıyor. Milletimiz askerimiz, jandarmamız, polisimiz ve orada görev alan diğer personellerimiz için her vakit dua ediyorlar. Söz konusu vatan olduğunda, devletin bekası olduğunda, milletin bütünlüğü olduğunda, inancımız olduğunda ve bayrağımız olduğunda hamdolsun bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda etmeye hazır iman ve şuurla donanmış bir neslimiz var; bizler kendi çocuğunu yağmur altında battaniyeye sarmayıp cephane zarar görmesin diye, cephaneyi muhafaza eden ninelerin torunlarıyız. Kalbimiz, gönlümüz ve dualarımız sizinle beraberdir. Rabbim gittiğiniz gibi çok çabuk gelmeyi de nasip eylesin. Sağ salim gidip gelmeniz için dualarımız sizinle. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun‘’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.