06 Şubat 2018 Salı 16:52
Vali Elban Başkanlığında Güvenli Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

 Toplantıda konuşma yapan Vali Elban,’’2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem başladı. Okulların başlamasıyla birlikte çocuklarımızın güvenliği, her türlü zararlı maddelerden korunması konusu Ülkemizin artık ortak gündemi haline geldi. Bu durumun sadece kamu eliyle veya polisiyle tedbirlerle çözmemiz söz konusu değildir. İdareci, öğretmen, öğrenci, veli, sosyal çevre ve sosyal sorumluluğu olan birçok kuruluşun bu konuda sorumlukları vardır. Evlatlarımızın, geleceğimizin daha sağlıklı bir eğitim ortamında, iyi bir birey olarak hazırlamamız açısından oldukça önemli olan toplantıda alınacak kararların ikinci yarıyılda öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını temenni ediyorum ’’ dedi.
         Toplantıda, okul ve çevresinin güvenliği, servis araçları ve taşımacılığı, okul güvenlik kameralarının kent güvenlik yönetim sistemine entegrasyonu ve uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele gibi birçok konu görüşüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.