12 Haziran 2020 Cuma 23:29
Vali Elban'dan AİÇÜ Rektörüne veda ziyareti

Gelen son dakika haberlerine göre Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliğine atanan Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'a veda ziyaretinde bulundu.

Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliğine atanan Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'a veda ziyaretinde bulundu.

Ağrı Valisi Süleyman Elban'a, 3 yıl birlikte güzel ve uyumlu çalışma ortamı sağladığından dolayı teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut bu özellikleriyle Ağrı'da ve gönüllerde hoş bir sada bıraktığını ifade etti. Prof. Dr. Karabulut yeni görevinde Vali Elban'a başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
AİÇÜ RektörüVali Elban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.