31 Ocak 2018 Çarşamba 21:46
Vali Elban; Gençlerimizi Spora Yönlendireceğiz

ASKF’den Vali Elban’a ziyaret
 

Amatör Spor Kulüplerin malzeme desteği, stad ve saha sorunları, kurumlar arası futbol müsabakaları, Serhat Spor Festivali, 6222 sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesine yönelik yasa ve İl Spor Güvenlik Kurulu kararlarının görüşüldüğü ziyarette Vali Süleyman Elban amatör sporların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Amatör Spora desteğin her daim olması gerektiğini söyleyen Vali Elban” Gençler ülkemizin sermayesi Gençlerimize yapacağımız yatırımı bu yüzden önemsiyoruz. Onların zararlı alışkanlıklar edinmesi yerine spor yapmalarını sağlamamız gerekiyor.  Bu yüzden eğitim ne kadar önemli bir yatırım ise sporda o kadar önemli bir yatırım. Ancak bizde spor kültürü stadyuma giderek maç izlemek olmamalı. Aktif spor yapan gençlik görmek istiyoruz. Bu sebeple Amatör Spor Kulüplerimizin malzeme taleplerini değerlendireceğim. Amatör Sporun sorunlarını bütçeler ölçüsünde çözmeye çalışacağız.  “ dedi.

Ziyaret,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri ile hatıra fotoğrafı sonrasında son buldu.

Son Güncelleme: 01.02.2018 05:16
Anahtar Kelimeler:
Süleyman Elban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.