03 Haziran 2019 Pazartesi 23:30
Vali Elban Trafik Kontrolünde

 
Trafik tedbirlerinin yerinde denetlenmesi ve yaşanabilecek sıkıntılara anında müdahale edilebilmesi amacıyla ekiplerin bayram boyunca sahada olacaklarını aktaran Vali Elban, ülke genelinde olduğu gibi Ağrı’da da trafik tedbirlerinin eksiksiz bir şekilde alındığını söyledi.
 
Gerçekleştirdiği denetimlerde uygulama noktasından geçen vatandaşlarla da sohbet eden Elban, vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Sürücü Seyahat Karnesi hakkında sürücülere ve çocuklara bilgi verdi.
 
Çocuklardan anne/babalarının karnelerini doldurmalarını isteyen Elban, bayram süresince trafik ekiplerinin aileleriyle seyahat eden çocuklara Trafik Karnesi dağıtacaklarını, çocukların ise anne ve babalarının sürüşlerini bu karnelere değerlendireceklerini ifade ederek sürücülere trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.