30 Mayıs 2017 Salı 17:11
Vali Musa Işın 10 Nüfuslu Deniz Ailesine İftarda Misafir oldu

Vali Işın, Deniz ailesi ile iftar açtı
Ağrı Valisi Işın, 10 nüfuslu Deniz ailesini ziyaret ederek iftar konuğu oldu.

AĞRI - Eşi Tuba Işın ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı İl Müdürü Aslan Kaya, Yüzüncü Yıl Mahallesi Muhtarı Veysel Engin ile evlerine konuk olduğu Deniz ailesi ile sohbet eden ve birlikte iftarını açan Vali Işın, yanına gelen çocuklarla da yakından ilgilendi.

Vali Işın, maddi imkansızlıklara rağmen yedi çocuğu ve yatalak kayınvalidesine bakan Nihayet Deniz'i göstermiş olduğu vefa örneğinden dolayı tebrik etti.

Ailenin geçimini sağlamak için Kayseri'de çobanlık yapan evin reisi Zahir Deniz'in Ağrı'ya ailesinin yanına gelmesini isteyen Vali Işın, iş sözü verdi.

Geldiği ilk günden itibaren halkla iç içe olan Vali Işın, valilik tarafından gerekli yardımlarda bulunulan aileye imkanlar nispetinde yardımcı olmaya devam edileceğini de söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihayet Deniz, kendileri ile iftar açan Vali Işın ile eşi Tuba Işın'a teşekkür etti.

Daha sonra çıkışta kendisini bekleyen çocuklarla da yakından ilgilenerek oyuncak dağıtan Vali Işın, mahalleden ayrıldı. 

vali-musa-isin-10-nufuslu-deniz-ailesine-iftarda-misafir-oldu.jpgvali-musa-isin-10-nufuslu-deniz-ailesine-iftarda-misafir-oldu-001.jpgvali-musa-isin-10-nufuslu-deniz-ailesine-iftarda-misafir-oldu-002.jpgvali-musa-isin-10-nufuslu-deniz-ailesine-iftarda-misafir-oldu-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.