27 Şubat 2017 Pazartesi 01:19
Vali Musa Işın Ağrı'ya Yatırım Yapacak İş Adamına Bakın Ne Söz Verdi!

VALİ IŞIN BURSA'DAN SESLENDİ  PKK, KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ OLAMAZ ...


Serhat İlleri Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen Cazibe Merkezleri Bilgilendirme toplantısı Ağrılıları bir araya getirdi. Bursa'da Özel Bir Otel’de gerçekleştirilen organizasyona Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Doğu Bayazıt Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ali Efe,Ağrı Özel İdare İl Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Serka İl Koordinatörü Ceren Kurğa, Ağrı İl Müftüsü İbrahim Gemici, Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Bursa’da ikamet eden Ağrılı sanayici ve işadamları katıldı. Etkinlik, Müftü Gemici’nin duasıyla açılırken, işadamlarına yönelik olarak Serka İl Koordinatörü Ceren Kurğa Doğu illerine sunulan teşvikler hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca, bu konuyla ilgili bir de sunum yapıldı. Sunumun ardından Ağrı Valisi Musa Işın kürsüye geldi.  

Ağrı’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğuna vurgu yapan Işın’ın Sizleri Ağrıya Yatırıma Devletimiz Davet Ediyor Cazibe Merkezi Kapsamında Bulunan Ağrı İli Yatırımlarla ilgili Her Türlü Yardımı Ve Finansmanı Karşılamaya Hazırdır Diyen Işın,Bir İş Adamına Firmasının Adını Sorarak Devletin Valisi Olarak Söz Veriyorum Gelin Yatırım Yapın Bizde Sizin Firmanızın Adını Ağrı Valiliği Tabelası Altına yazalım,Sizin Bütün İşlemlerinizi Bizler Takip Edelim Diyerek,Ağrılılar Bu İlde Saygın,Haklı Üne Sahip Olmuşlar,Bunu Bir Zat Bursa Valisi Bursa Büyükşehir  Belediye Başkanı  Bana İfade Ettiler 130. Bini Aşkın Ağrılı Burada Yaşıyor Hepside Çok Değerli İnsanlar İntibasını Bırakmış,gündeminde Yine terör örgütleri vardı.


PKK’YA SERT MESAJ
Yıllar boyunca Kürtlerin adının hep ‘terör, araç kundaklama ve kan’la anıldığını hatırlatan Vali Musa Işın, “Kürtler, bu vatanın vazgeçilmez bir parçasıdır. Kürdün Türk’ten, Türk’ün Kürt’ten, Laz'ın, Çerkez'den bir farkı ya da ayrıcalığı yoktur. PKK, yıllardır Kürt halkına zulmetmiştir. Onlar Kürtlerin asla temsilcisi değildir. Benim adıma asker ve polislerimizi şehit edemez, kamyon yakamaz. Bizler hep omuz omuza bu vatanın birliği için mücadele ettik” dedi. Bursa’da yaşayan Ağrılı hemşehrilerine bağlarını koparmama çağrısı yapan Vali Işın, “Orada mutlaka ev yapınız. Özellikle yaz aylarında çocuklarınızı köye gönderiniz. O toprakları unutmasınlar, Ağrıyla güçlü bağlar kursunlar ve de bu sayede iki il Bursa İle Ağrı  arasında köprü görevi görsünler” diye konuştu.

vali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-001.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-002.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-003.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-004.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-005.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-006.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-007.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-008.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-009.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-010.jpgvali-musa-isin-agriya-yatirim-yapacak-is-adamina-bakin-ne-soz-verdi!-011.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.