14 Mart 2017 Salı 19:43
Vali Musa Işın PKK 32 Yıldır Kürtlerin Kanını Dökmektedir

 32 yıldır Kürtlerin kanını dökmektedir, canını yakmaktadır, çocuklarını öldürmektedir, evlerini, araçlarını yakmaktadır bu alçaklar, bu hainler "

- "Çocuklarımıza sahip çıkalım. Çocuklarımız uyuşturucuya müptela oldukları takdirde onları kaybederiz. Yazık günah çocuklarınıza. Biz çocuklarımız için yaşıyoruz. Çocuklarımızı kaptırmayalım. Ne dağa götürsünler bu namussuzlar, ne de burada zehirlesinler"

İçişleri Bakanlığınca Ağrı Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Ağrı Valisi Musa Işın, "Yeryüzüne, Kürtlere PKK kadar düşmanlık yapan, zarar veren hiçbir devlet, hiçbir örgüt, hiç kimse gelmemiştir.  Bunu bilesiniz. 32 yıldır Kürtlerin kanını dökmektedir, canını yakmaktadır, çocuklarını öldürmektedir, evlerini, araçlarını yakmaktadır bu alçaklar, bu hainler." dedi.

Vali Işın, "Helise Günü Etkinlikleri" kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki taziyeevinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Işın, bir buçuk yıldır Ağrı’da terör olaylarının yaşanmadığına işaret ederek, Kürtlerin samimi, dindar, misafirperver, namuslu, haysiyetli, şerefli insanlar olduğunu belirtti.

Vali Işın, "Benim sizden bir tek ricam vardır. Aramıza fitne sokanlara, memleketimizi, Ağrımızı yanlış yöne götürenlere, bizi huzursuz edenlere, fırsat vermeyelim. Biz, terörist elebaşlarıymış, eşkıyaymış, Allah’ı tanımayan, Peygamberi tanımayan, katil, namusuz, hırsız, arsız, eşkıya, araç yakan, ev yakan, bunlar kim ya? Bunlar haydut, eşkıya bunlar. Bunlar bizi temsil edemez.

Bunlar Kürt değiller. Bunlar onun bunun uşağıdır. Kürtler samimi insanlardır, dindar insanlardır, misafirperver insanlardır, namuslu ve haysiyetli insanlardır. Şerefli insanlardır. Şerefsizlerin, namussuzların, alçakların, teröristlerin, hainlerin peşinden gidecek insanlar değildir." diye konuştu. 


PKK terör örgütünün Ağrı'da çocukları uyuşturucuya alıştırdığını anlatan Vali Işın, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Vatandaşlardan çocuklarına sahip çıkmalarını isteyen Vali Işın "Ağrı gibi muhafazakâr, mütedeyyin bir yerde çocuklar uyuşturucu kullanıyor. Lütfen buna dikkat edelim. Çocuklarımıza sahip çıkalım. Çocuklarımız uyuşturucuya müptela oldukları takdirde onları kaybederiz.

Yazık günah çocuklarınıza. Biz çocuklarımız için yaşıyoruz. Çocuklarımızı kaptırmayalım. Ne dağa götürsünler bu namussuzlar, ne de burada zehirlesinler." dedi. 

Kürtlere en büyük zararı, PKK terör örgütünün verdiğine vurgu yapan Işın, sözlerine şöyle devam etti: 

"Yeryüzüne, Kürtlere PKK kadar düşmanlık yapan, zarar veren hiçbir devlet, hiçbir örgüt, hiç kimse gelmemiştir. Bunu bilesiniz. 32 yıldır Kürtlerin kanını dökmektedir, canını yakmaktadır, çocuklarını öldürmektedir, evlerini, araçlarını yakmaktadır bu alçaklar, bu hainler.

Buna artık dur diyeceğiz Allahın izniyle. Devletimiz güçlüdür. Bu sene terör Allah'ın izniyle bitecektir. Bitme noktasına gelecektir. Devletimiz kararlıdır. Dağda da terörist kalmayacak. Bir tane terörist kalıncaya kadar devletimizin mücadelesi, hükümetimizin mücadelesi devam edecektir.

Artık aranıza fitne sokamayacaklardır. Siz buna layık değilsiniz, fırsat vermediniz, beraber mücadele ettik ve muvaffak olduk Allah’ın izniyle. Bundan sonra da devam edeceğiz. Biz öyle etmeliyiz ki bayrağımız inmesin, ezanımız susmasın, camilerimiz açık olsun." 

- "240 civarında metruk konutu yıkacağız" 

Ağrı genelinde çok güzel hizmet yürüteceklerini, çok güzel projeler yaptıklarını anlatan Işın, hem Ağrı merkezi hem de köyleri daha yaşanabilir hale getireceklerini bildirdi.

Mahallelerde olması gereken hizmetlerin hepsini gerçekleştireceklerini kaydeden Işın, şu bilgileri verdi:

"Yıkıntı, metruk durumda olan 240 civarında konut var. Onları yıkacağız İnşallah. Var olan parkları iyileştiriyoruz, mahallelerimize parklar yapıyoruz, projelerini hazırladık. Çocuklar parkta oynasınlar inşallah. Okul bahçelerini çocukları için yeniden tertip edeceğiz, düzenleyeceğiz. Yapacak çok iş var. Öyle bir, iki seneyle bitecek bir iş değil.

vali-musa-isin-pkk-32-yildir-kurtlerin-kanini-dokmektedir-vali-musa-isin-pkk-32-yildir-kurtlerin-kanini-dokmektedir-.jpgvali-musa-isin-pkk-32-yildir-kurtlerin-kanini-dokmektedir-.jpgvali-musa-isin-pkk-32-yildir-kurtlerin-kanini-dokmektedir--001.jpgvali-musa-isin-pkk-32-yildir-kurtlerin-kanini-dokmektedir--002.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.