19 Ocak 2017 Perşembe 18:47
Vali Musa IŞIN Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat'ı ziyaret etti

Vali Yardımcısı Ejder Demir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ile Tutak ilçesine gelen Vali Musa Işın, Kaymakamlık binasına geçerek Kaymakam Erkan İsa Erat’la bir süre görüştü. 

Daha sonra beraberindeki heyetle Tutak Belediyesine geçen Vali Işın, belediye kanunlarında yapılan değişiklikle görevi başında bulunmasında sıkıntı olan ya da görevden alınan belediye başkanlarının yerine yasal olarak belediye başkanı atamasının yapıldığını söyledi.

Vali Işın, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Belediye başkanlığına Tutak kaymakamız atanmıştır. Ben bundan sonra belediye hizmetlerinin bir önceki döneme göre çok daha iyi olacağını söyleyebilirim.

Tutak halkı bundan sonra daha fazla hizmet görecektir. Belediyeciliğin ne olduğunu halkımız görecektir. Daha fazla altyapı ve üstyapı hizmetlerinin olacağını görecektir.

Belediyenin bütçesi tamamen halk için kullanılacaktır. Hiçbir şekilde gayrimeşru yerlere kullanılmayacaktır, harcanmayacaktır.

Tamamen halk için, halkın devletten ve belediyeden daha iyi hizmet alması için kullanılacaktır. Halkımız da zaten bunun inşallah önümüzdeki süreçte ne olduğunu görecektir." diye konuştu. 

vali-musa-isin-tutak-kaymakami-erkan-isa-erat’i-ziyaret-etti.jpgvali-musa-isin-tutak-kaymakami-erkan-isa-erat’i-ziyaret-etti-001.jpgvali-musa-isin-tutak-kaymakami-erkan-isa-erat’i-ziyaret-etti-002.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.