27 Aralık 2020 Pazar 22:35
Vali Osman Varol İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Osman Varol İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Müdür Yardımcısı Mehmet Duran, Şube Müdürleri Ahmet Turan Güneş ve Şafak Yıldırım tarafından karşılanan Vali Varol, Şube Müdürlüklerinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerine Çocuk Şube Müdürlüğünden başlayan Vali Varol, çocuklarımızın suça sürüklenmeleri ve mağdur olmalarını önlemek, eğitim-öğretim ortamlarının güvenliğini sağlamak, çocuklarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerin denetimini yapmak, onları her türlü zararlı ve tehlikeli alışkanlıklardan korumak amacıyla yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Varol, ticareti ve kullanımı toplum sağlığını, aile kurumunu, ahlaki değerleri, gençlerin eğitimini ve gelişimini tehdit eden uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında kararlılıkla mücadele eden polislerimizle bir süre sohbet ederek kolaylıklar diledi.

İncelemelerine, düzensiz göçle etkin mücadele etmek, hudut kapılarımızda verilen hizmeti daha etkin, güvenilir ve hızlı bir hale getirmek amacıyla çalışmalar yapan Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünde devam eden Vali Varol, gece gündüz demeden fedakarca görevini icra eden polislerimize görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

Son Güncelleme: 27.12.2020 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.