07 Ağustos 2018 Salı 12:40
Vali Süleyman Elban Ağrı'yı Güçlendirecek Projeleri Basın Mensuplarıyla Paylaştı

Ağrı Valisi Süleyman Elban kentte faaliyet yürüten yerel ve ulusal basın mensupları ile yemekte bir araya geldi.

Ağrı Valiliği tarafından İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi'nde yerel ve ulusal basın mensupları için yemek programı düzenlendi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen yemek programına katılan Vali Elban, basın mensupları ile tek tek tokalaşarak sohbet etti. Yemekten sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali Elban, kentte yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ağrı'da 30'a yakın temel projenin devam ettiğini dile getiren Elban, Eylül ayında yeni projeler açıklayacaklarını söyledi. Dörtyol Kavşağı'nda alt geçit çalışmalarının bu yıl biteceğine değinen Elban, alt geçit ile birlikte şehrin trafiğinin rahat bir nefes alacağını belirtti. Doğalgaz çalışmaları hakkında da konuşan Elban, "Böyle devam ederse doğalgaz firması ile davalık olacağız.

Firma sözleşme kurallarına riayet etmiyor sözleşmede belirlenen ölçülerde kazı çalışması yapmadığı gibi dolgu malzemelerinin de sözleşme standartlarında yer alan özellikte olmadığını görüyoruz. Bu da vatandaşı mağdur ediyor. Belediye bütçesine ek yük oluşturuyor bu para vatandaşın parasıdır. Taşlıçay nehrinin batısında ki tüm kurumları geçtiğimiz yıl bütçemiz olmadığı halde kaynak yaratarak doğalgaza geçirdik.

Bununla şirketi motive edeceğimizi düşündük ama firma maalesef çok lakayt bir tavır içinde Kasım ayında bağlaması gereken doğalgazı birçok okulumuza Mart ayın da bağladı" dedi.

Program, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 07.08.2018 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferdi 2018-08-07 12:55:13

Hani projeler