17 Nisan 2020 Cuma 15:51
Vali Süleyman Elban Ağrı'da Koronavirüs Sayısını 37 olarak Açıkladı

Ağrı Valisi Süleyman Elban Ağrı da Corona Virüs verilerini açıkladı.

Ağrı Valisi Süleyman Elban Ağrı Basın Birliğinin telekonferans sistemiyle yaptığı yayının konuğu oldu.

Ağrı da sürdürdükleri projeler ve icraatlarınında anlatıldığı programda Elban herkesin merakla beklediği Corona Virüs hasta sayılarını açıkladı.

Elban Türkiyede salgının görüldüğü ilk tarih olan 11 Mart tarihinden şuana kadarki veriler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Elban bugüne kadar Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı hastaların 2 si hariç tamamının İstanbul ve Umre kaynaklı olduğunu vurguladı.

Vali Süleyman Elban salgının başladığı günden bugüne dek Ağrı'da 30'un üstünde hastanın iyileşerek taburcu edildiğini ve mevcut hasta sayısının da 37 olduğunu söyledi.

Ağrının salgın da iyi bir seviyede olduğuna değinen Elban; sayımız 100 leri bulur ve yoğun bakım ihtiyacı duyarsak zorluklar yaşayabiliriz.

Biz her türlü önlemi almaya devam ediyoruz şuan itibari ile endişe edilecek bir durum söz konusu değildir dedi.


 

Son Güncelleme: 17.04.2020 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.