26 Temmuz 2017 Çarşamba 14:43
Vali Süleyman Elban Belediye Başkanları ile Buluştu

Ağrı Valisi Elban, Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, ilçe ve belde belediye başkanları ile toplantı yaptı. 

Polis evinde düzenlenen toplantıya Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Dedeli Belde Belediye Başkanı Veysi Durak, Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selahattin Aysu, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek ve İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız katıldı. 

Daha önce uzun yıllar Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde çeşitli kademelerde görev yapmış olan Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, İl, ilçe ve belde belediye başkanları ile aylık toplantılar yaparak, belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi alışverişi ve koordinasyon konularının ele alınacağını söyledi. 

Ağrıda çalışma sezonunun kış şartlarından dolayı kısa sürdüğünü belirten Elban, "Bu kısa çalışma sezonunu doğru değerlendirmek için iyi bir planlamanın yapılması gerekiyor. Bunun için de kış aylarında hem projelerin hem de ihalelerin hazır etmek, çalışma mevsiminde de zaman kaybetmeden işe koyulmak lazım. Başkanlarımızla bu konularda işbirliği içerisinde hareket ederek, belediyeler arasında yardımlaşma ve koordinasyonu sağlamaya çalışacağız" ifadelerinde bulundu. 

Halihazırda devam eden ve proje halinde olan belediye çalışmalarının ele alındığı toplantının ikincisi Ağustos ayında Taşlıçay ilçesinde yapılacak. 

vali-suleyman-elban-belediye-baskanlari-ile-bulustu.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.