30 Haziran 2017 Cuma 10:01
Vali Süleyman Elban Bilecik'ten Ayrılarak Ağrı'ya doğru yola çıktı

Vali Süleyman Elban, yeni görev yeri Ağrı'ya gitmek üzere ilimizden ayrıldı.

Vali Süleyman Elban, Ağrı'ya tayin olması sebebiyle düzenlenen veda yemeğinde, duygu yüklü bir konuşma gerçekleştirerek "Bilecik'i hiç unutmayacağım" dedi. 

'HAKKINIZI HELAL EDİN'

Kendisine destek olan Bileciklilere teşekkürlerini ileten Vali Elban,"Hep bana destek oldunuz, beni her zaman yüreklendirdiniz" şeklinde konuştu. Kendisini bundan sonra Bilecik'in bir hemşehrisi olarak göreceğini aktaran Elban,"Üzerimde çok hakkınız olduğunu düşünüyorum hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı. 

Son kararnameyle Ağrı Valiliği görevine atanan Süleyman Elban, Valilik önünde düzenlenen vedalaşma töreninin ardından Ağrı'ya doğru yola çıktı. Eşi Beyza Elban ile birlikte kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşan Vali Elban, hayır duaları arasında yolcu edildi. 

Vali Elban'ı uğurlayanlar arasında Milletvekili Halil Eldemir, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Belediye Başkanvekili Nihat Can, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Müftü Necati Akkuş, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, civar ilçe ve belde belediye başkanları, sanayici, iş adamı ve daha birçok isim yer aldı.

Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci tarafından Elban'a çiçek takdim edildi. 

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.