02 Aralık 2017 Cumartesi 12:30
Vali Süleyman Elban STK'lar ile Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi Süleyman Elban, İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ile akşam yemeği programında buluştu.

Düzenlenen programa Vali Elban, Tügva, İlim Yayma Cemiyeti, Cihannüma Derneği, Ensar Vakfı ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İmkân oldukça daha sık bir araya geleceklerini ifade eden Vali Elban, ‘’ Geldiğim günden itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisinde İlimizin eğitim, ekonomik, kültürel ve diğer alanlarda gelişmesi için gayret içerisindeyiz. Önümüzde ki günlerde İlimizin kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen buluşmada Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ilimiz hakkında görüş, öneri ve sorunlarını Valimiz Sayın Elban’a ileterek fikir alışverişinde bulundular.

Son Güncelleme: 02.12.2017 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.