01 Temmuz 2014 Salı 15:38
VALİ TEKİNARSLAN, 80 YAŞINDAKİ FATMA NENE'NİN MİSAFİRİ OLDU

 

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Kazımkarabekir mahallesinde tek başına yaşayan 80 yaşındaki Fatma Kamaz’ın evinde iftarını açtı.

Geçtiğimiz ramazan ayında misafiri olduğu Fatma Kamaz’ı zaman zaman ziyaret ederek yardımcı olan Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, bu ramazanda da Fatma Nene’yi unutmadı.

Yanında getirdiği yemeklerle Fatma Kamaz’ın evine gelen Vali Tekinarlan, burada ifatarını açtı. Türkçe bilmeyen Fatma Kamaz’la Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Personelinin tercüme etmesiyle anlaşan Vali Tekinarslan, Fatma Kamaz’la uzun süre sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Fatma Neneyi geçtiğimiz yıl ziyaret ettiklerini ve sonrasında Bayramını da kutlamaya geldiklerini belirten Vali Tekinarslan, “Fatma Nene tek başına yaşamını sürdüren bir annemiz. Geçen yıl kendisini tanıdığımızdan beri devlet olarak yanında olduk ve fırsat buldukça kendisini ziyaret ettik ve ilgilendik. Geçtiğimiz günlerde tüpün gaz kaçırmasıyla evinde bir yangın meydana gelmişti. Allaha şükür Fatma Nene sağ salim kurtuldu. Evinin bakımını yaptırıyoruz. Bu akşam da kendisine misafir olduk. Kendi elleriyle bize semaver çayı yapmış. Biz de nasiplendik” ifadelerini kullandı.

Fatma Nene’nin yalnız olmadığına vurgu yapan Vali Tekinarslan, “çocukları yanında değil. Ama biz kendi çocukları gibi yanındayız. Komşuları ya da Ağrı’nın diğer ucunda yaşayan herhangi bir Ağrılı kardeşimiz de durumdan haberdar olunca gelip yardım ediyor. İlimizde bu konuda güzel bir duyarlılık var. Kendisine huzur evinde kalması için teklifte bulunduk ama kendisi ısrarla evinde yaşamak istiyor. Bize düşen de yanında olmak ve ihtiyaçlarını karşılamak” diye konuştu.

Vali Tekinarslan, Ramazan ayı boyunca vatandaşların evini ziyaret edeceğini sözlerine ekledi. 








Son Güncelleme: 01.07.2014 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.