12 Temmuz 2014 Cumartesi 17:07
Vali Tekinarslan, İftar çadırında

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, bir iş adamı tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

İş Adamı Ahmet Sağın tarafından her yıl açılan iftar çadırına Vali Yardımcısı Ercan Ateş ve Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ile birlikte gelen Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, iftar öncesinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İş Adamı Amet Sağın’dan bilgi alan Vali Tekinarslan, her yıl düzenli olarak evlerinde iftar yapma imkânı bulamayan vatandaşlara bu imkânı sağladığı için teşekkür etti.

Daha sonra vatandaşlara seslenen Vali Tekinarslan, “Hayırsever İş Adamımıza böyle bir duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin ve hiçbir zaman rızıklarını eksiltmesin. Herkesin kendisine göre bazı sıkıntıları var. Ben fırsat buldukça Ramazan ayını mümkün olduğu kadar sizlerle geçirmeye çalışıyorum. Hangi köşede hangi mahallede bir yetimimiz, bir garibimiz, bir fakirimiz varsa, birlikte olmaya gayret etmeye çalışıyorum. Bu gün de sizlerle birlikte olalım istedim. Bu gün iftar sonrasında siz değerli kardeşlerimizin sorunlarını dinlemek ve elimizden geldiğince, devletimizin imkânları dâhilinde yardımcı olmaya ve onları gidermeye çalışacağız. Derdini, sıkıntısını, talebini hiç kimse çekinmeden dile getirsin istiyoruz. Biz de yardımcı olalım. Ben Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum ve şimdiden bütün halkımızın da bayramını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Masasında oturduğu vatandaşlarla birlikte iftarını açan Vali Tekinarslan, iftar sonrasında uzun süre vatandaşların sorunlarını dinledi. 

 
 
 







Son Güncelleme: 12.07.2014 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.